Om oss

Kakel i VästVälkommen till oss på Kakel i Väst! Lång erfarenhet och med alltid nöjda kunder garanterar vi ett professionellt bemötande och givetvis strålande slutresultat.
Vi lovar att ta hand om helheten där du som kund kan luta dig tillbaka medans arbetet flyter på. Givetvis håller vi kontakt under processen så du är väl insatt i varje del av projektet. 

Kakel i Väst AB grundades 2009 av Stefan Ala Särkelä och Mikael Benjaminsson som båda har mångårig branscherfarenhet. Kakel i Väst erbjuder tjänster till såväl privatpersoner som byggentreprenöre.

Vi är idag 17 anställda och sedan starten under ständig tillväxt, alla våra anställda är certifierade och utbildade enligt gällande regler. I vår bransch är det mycket viktigt att hålla sig uppdaterad på ständigt föränderliga byggregler. Hos oss kan du känna dig trygg med att du får arbeten utförda på ett korrekt sätt. Vår bredd, erfarenhet och kompetens gör att vi kan hjälpa Er med Ert drömbadrum likväl som en industrihall på flera tusen kvadratmeter.

Kvalitét, kunskap och hög service kan du alltid förvänta dig av Kakel i Väst! Med många goda referenser och stora som små projekt kan du som kund vara trygg. 

Ingen fråga är för stor eller för liten, hör gärna av dig till oss för en kostnadsfri offert. Vi lovar att göra vårt yttersta för att besvara dina frågor.